Celoroční projekt RAČTE VSTOUPIT pokračuje

21.03.2016 08:00

   Na únor jsme se hodně těšili – a to nejen proto, že měly být jarní prázdniny! Téma měsíce nás totiž hodně lákalo: Cirkusový orchestr. Nejdřív jsme si o hudbě povídali, pak hudební nástroje vyráběli a nakonec představení nacvičili. 

   S tématem v březnu - Není cirkus jako cirkus - jsme si chvíli lámali hlavu … Nakonec jsme ho pojali v duchu  písně Ten umí to a ten zas tohle a  snažili se každý předvést to nejlepší, co umíme ( od neuvěřitelných staveb z Lega, kreseb, bravurního zvládnutí kulečníku až po šití kabelek, vaření a pečení….)

   Stejně tak naši kamarádi z ostatních cirkusů: ve Stráži v cirkusu Twingring umí krotit bublinové hady a provádět nevídané pokusy, cirkusáci z Ilavy na Slovensku  si vycvičili krokodýly a natočili pěkně strašidelné kouzlení,  Hurá ze Strže  předvádí úžasné kousky na trampolínkách, cirkus školní družiny z Bukovic  se jmenuje Kulička a jsou šikovní na výrobky všeho druhu – dokonce jejich horkovzdušný balón  vzlétl k obloze, v  Plavech mají opravdové cvičené křečky, v Topolčanech rádi tvoří, třeťáci z Mixu v Pardubicích pro nás vymýšlejí křížovky a taky umí sami zpracovávat svoje videa…. A naši nejmenší cirkusáčci z MŠ v Těšovicích jsou šikovní úplně na všechno a někdy nás „velké“ svými nápady úplně převálcují.

   Tohle všechno a ještě víc můžete vidět na https://twinspace/etwinning.net/9510/home.

   Račte vstoupit a třeba i vyzkoušet…

 

Ivana Staňková